Φαγητά και γλυκά, μυστικά και κόλπα, οι ελληνικές ποικιλίες, πώς τα συντηρούμε αλλά και όλα τα... οικογενειακά του χειμερινού φρούτου.
Ο ζαχαροπλάστης του διάσημου γαλλικού οίκου γαστρονομίας Maison Dalloyau έρχεται στην Αθήνα για ένα και μόνο μάθημα ζαχαροπλαστικής. Σπεύσατε!
Αυτό το Σάββατο εκτάκτως κυκλοφορεί το τελευταίο βιβλίο της σειράς «Καν' το μόνος σου». Μην το χάσετε!
Αυτή την Κυριακή κυκλοφορεί το όγδοο βιβλίο της σειράς «Καν' το μόνος σου». Μην το χάσετε!
Αυτή την Κυριακή δωρεάν με την Καθημερινή το δεύτερο βιβλίο της σειράς, «Ζύμες για τάρτες και πίτσες»!
Μια σειρά βιβλίων που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.
Ο Στέλιος Παρλιάρος άνοιξε ένα ακόμη concept-store με πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής, γλυκά, εργαλεία, βιβλία κ.λπ.