Γιορτάζουμε τα ένατα γενέθλια του «Γαστρονόμου» και απονέμουμε τα όγδοα κατά σειρά Βραβεία Ποιότητας.
Εκτάκτως το Σάββατο με την Καθημερινή ο ενδέκατος τόμος για Ψάρια & Θαλασσινά.
Χοιρινό με τα όλα του που ταιριάζει τέλεια με ένα σπυρωτό πιλαφάκι!
Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή ο δέκατος τόμος για το χοιρινό.
Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή ο ένατος τόμος για τα πουλερικά.
Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή ο έβδομος τόμος για τα όσπρια.
Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή ο πέμπτος τόμος για τον κιμά.