Ο καταξιωμένος σεφ πατισιέ συνεργάζεται με τη Nestlé Professional, και δίνει, για πρώτη φορά, τη δυνατότητα σε επαγγελματίες baristi να εκπαιδευτούν στην παρασκευή ροφημάτων σοκολάτας Nestlé.
Σε αυτό τον όμορφο χώρο, που η ιστορία του αρχίζει το 1836, «αποτυπώνεται» με τον καλύτερο τρόπο η σοφία των παλιών Σαντορινιών οινοποιών. Ο Γιάννης Ρούσσος και τα παιδιά του είναι εκεί για να μας τη θυμίζουν.
Η Ελλάδα επενδύει στο σύστημα διττής εκπαίδευσης, όπου οι σπουδαστές μοιράζουν τον χρόνο τους ανάμεσα στα θρανία και το επαγγελματικό περιβάλλον.