Η παραδοσιακή μαγειρική ως δυναμική, ποιητική διαδικασία.
Η νέα γενιά ηλεκτρικών συσκευών που υπόσχεται να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη, είναι ήδη εδώ.
Εύκολη νοστιμιά στο πι και φι.
Ο Στέλιος Μπουτάρης γράφει για την τιμή του ελληνικού κρασιού.
Ελαφριά, χορταστική, εύκολη.
Ιδού μια εύκολη και γρήγορη σος σοκολάτας για να σερβίρουμε λουκουμάδες, κρέπες, τηγανίτες ή μια φρουτοσαλάτα: Βάζουμε 200 γρ. ψιλοκομμένη σοκολάτα σε ένα μπολ. Σε ένα μπρίκι ζεσταίνουμε 200 γρ. κρέμα γάλακτος. Λίγο πριν βράσει η κρέμα γάλακτος,...
Ονομάζεται «Skyfall ΙΙ» και ανήκει στον Παναγιώτη Γκοβάτσο.