Εντυπωσιάζει και λόγω εμφάνισης και λόγω γεύσης...
Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!
O Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!
Δύο έρευνες υποστηρίζουν ότι τα πρώτα διατηρούν περισσότερο τις αντιοξειδωτικές ουσίες και τη βιταμίνη C.
Κρήτη-Θεσσαλονίκη-Bordeaux-Κρήτη. Η πορεία της Μαρίας Ταμιωλάκη και του Δημήτρη Μανσόλα, που έφερε νέα πνοή στο οικογενειακό οινοποιείο της Μαρίας.
Με το εντυπωσιακό του χρώμα και το βαθύ του άρωμα, ο κρόκος Κοζάνης ξεχωρίζει για την άριστη ποιότητά του, που τον κατατάσσει στην πρώτη κατηγορία κρόκου βιολογικής καλλιέργειας στον κόσμο.
Αντί για αλεύρι ή πατατάλευρο, σε αυτή τη συνταγή πανάρουμε το μαριναρισμένο κοτόπουλο με σουσάμι.