Λαχταριστό σοκολατένιο κέικ που θα μας συνοδεύσει στα πρωτοβρόχια.
Στο εστιατόριο του, ο Βασίλης Παπικινός μαγειρεύει κυκλαδίτικα με τον Μηλέικο τρόπο...
Εξαιρετικό έδεσμα που μας έφτιξε ο Λεονάρδος Ρούσσος είναι η μαϊντανοσαλάτα, σαν ψωμένιο πέστο α λα φραγκοσυριανά.
Νόστιμα λαδερά και μαγειρευτά, άφθονο φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, με βασιλιά το φημισμένο υδραίικο καλαμάρι που οι ντόπιοι μαγαζάτορες μαζεύουν από νωρίς για να έχουν το καλοκαίρι. Αυτά θα βρεις στις ταβέρνες και στα εστιατόρια του διατηρητέου...