Ενα ντελικατέσεν-στολίδι σε γειτονιά καλοφαγάδων με μεγάλη ποικιλία αλλαντικών, τυριών αλλά και «σπιτικών» μεζέδων.
Για να μη «νερώσει» το ντρέσινγκ της σαλάτας μας, φροντίζουμε να στεγνώνουμε πολύ καλά μετά το πλύσιμο τις πρασινάδες που χρησιμοποιούμε: τις αφήνουμε να στραγγίξουν πάνω σε καθαρές βαμβακερές πετσέτες ή χρησιμοποιούμε τους ειδικούς...
Για την 12η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 1η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Ευγενίας Ροΐδου.
Κατάγεται από τη Νίκαια της Προβηγκίας και είναι τόσο χορταστική που μπορεί να καταναλωθεί ως κύριο γεύμα.
Μια προσεγμένη νεοταβέρνα που «ποντάρει» σε απλά, καθημερινά φαγητά της ελληνικής κουζίνας.
Με άρωμα πολίτικο...
Για την 1η εβδομάδα του διαγωνισμού «Το συνταγολόγιο της τελευταίας στιγμής», η πρώτη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Ειρήνης Καλυβιώτη.
Ενα ταβερνάκι στο Πολύδροσο με οικογενειακή παράδοση και ατμόσφαιρα.