Ενδιαφέροντα ιταλικά εδέσματα σε «μαφιόζικο» περιβάλλον.
Φέτος η Αποκριά θα είναι καυτερή με σουβλάκια και κεμπάπ από μοσχάρι που σερβίρεται κατ’ οίκον.
Η καλύτερη μακαρονάδα με κυδώνια. Μόνο προσοχή στο καθάρισμα.
Ιταλική πατέντα, με τρία υλικά, που απογειώνει τα μαγειρευτά μας.
Από το 1923 στο ίδιο πόστο στο Κολωνάκι, η ταβέρνα του Φιλίππου είναι σημείο αναφοράς στη γειτονιά.
Για κουνουπίδι γιαχνί, κεμπάπ, ψητά ψάρια και άλλα μικρά θαύματα της ελληνικής κουζίνας, κατηφορίζουμε στο μαγερειό της Βούλας.
Ένα «συνειδητοποιημένο» μεζεδοπωλείο στο Κουκάκι με εκλεκτές ελληνικές λιχουδιές.