Τυπικά πελοποννησιακά υλικά (χοιρινό, πορτοκάλι, κυδώνια) παντρεύονται σε αυτή την εντυπωσιακή στην όψη και τη γεύση συνταγή.
Η ιστορία, η «οικονομία» και τα μυστικά του δημοφιλέστερου street food.
Δεν υπάρχει καταλληλότερο φαγητό για ένα σαββατόβραδο με φίλους. Κουβεντούλα, καλή παρέα, μπίρα και ένα τέλειο χειμωνιάτικο φουρνιστό.
Σνακάκι με προσούτο και σπανάκι που κάνει για κυρίως γεύμα...
Γρήγορο σνακ πλούσιο σε Ω3 ιδανικό για τις δύσκολες μέρες στο γραφείο.
Το καθιερωμένο κυριακάτικο αρνάκι στη γάστρα εμπλουτίζεται με φθινοπωρινά λαχανικά και ντύνεται με ένα μείγμα από σουσάμι και μουστάρδα.