Επιλέγουμε δύο χωριά στα νότια της Λέσβου, μακριά από την πολύβουη πρωτεύουσα: το παραλιακό και τουριστικό Πλωμάρι, που φημίζεται για το ούζο και τους μεζέδες του, και την Αγιάσο, τον παραδοσιακό οικισμό στην αγκαλιά του βουνού Ολυμπος.
Η πιο δυνατή ομάδα ζαχαροπλαστών ετοιμάζει τα καλύτερα γλυκά για κάθε περίσταση.
Να τι θα απολαύσουμε προτού ορμήξουμε στον μπακαλιάρο.
Άκρως ανοιξιάτικη και στις αποχρώσεις του τριανταφυλλί, η ηλεκτρονική εκδοχή της κάβας Cellier μας υποδέχεται... στην κεντρική της σελίδα!
Πρωτότυποι θαλασσινοί μεζέδες στο κλασικό πλέον στέκι των Τζιτζιφιών.
Η γευστική πρόταση της εταιρείας Αττική-Πίττας