Η καλύτερη μακαρονάδα με κυδώνια. Μόνο προσοχή στο καθάρισμα.
Τα Σαββατοκύριακα μας πρέπει να έχουν χαρακτήρα επίσημο.
Για κουνουπίδι γιαχνί, κεμπάπ, ψητά ψάρια και άλλα μικρά θαύματα της ελληνικής κουζίνας, κατηφορίζουμε στο μαγερειό της Βούλας.
Η καλύτερη τάρτα για αυτή την εποχή δια χειρός Νένας Ισμυρνόγλου.
«Οι άνθρωποι ανησυχούν για το τι τρώνε από τα Χριστούγεννα μέχρι την Πρωτοχρονιά, ενώ θα έπρεπε να ανησυχούν για το τι τρώνε από την Πρωτοχρονιά μέχρι τα Χριστούγεννα.» Αγνώστου