Και οι φακές γίνονται εξωτικοί κεφτέδες - μούρλια!
Μοσχάρι μαγειρεμένο σε... ρυθμούς σοφρίτο και ένας πικάντικος πουρές πατάτας. Τι άλλο να θέλει κανείς για το τραπέζι της Κυριακής;
Τι θα κλέψει την παράσταση από τα κύρια;
Φίνο χειμωνιάτικο πιάτο για καλές περιστάσεις.
Σερβίρουμε με πουρέ πατάτας και λαχανικά στον ατμό.
Η ιστορική ψαροταβέρνα στις Τζιτζιφιές εξακολουθεί να σερβίρει εξαιρετική ψαρόσουπα, και όχι μόνο.
Το τέλειο ροστ μπιφ διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια.