Ζουμερά, μοσχοβολιστά, πεντανόστιμα και ελαφρύτερα από τα κλασικά. Διά χειρός Νένας Ισμυρνόγλου.
Νοστιμιές εμπνευσμένες από τις κουζίνες των νησιών μας περίμεναν τους προσκεκλημένους μετά την τελετή απονομής.
Στο «Αγάνι», ο Στάθης Κουτέρης σερβίρει πεντανόστιμα πιάτα με καλές πρώτες ύλες και φαντασία.
Η βασική τεχνική για το αγαπημένο έδεσμα, βιντεο-συνταγές, πρωτότυπες ιδέες και συμβουλές για να γίνουμε εξπέρ.
Μπολονέζ μόνο με 500 θερμίδες; Γίνεται; Κι όμως ναι!
Σκαρώνουμε στα γρήγορα ένα λαχταριστό λεμονάτο ψαρονέφρι.