Με φιλέτα κοτόπουλου και μια χούφτα υλικά φτιάχνουμε ένα ψευτοσουφλέ, που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.
Ζουμερά, αρωματικά, τραγανά αν και στο φούρνο. Τέλεια τα κεφτεδάκια της Νένας μας.
Οινικές περιπέτειες με δόσεις δημιουργικής γαστρονομίας σε ένα κομψό εστιατόριο στην Πλάκα.
Ένα ιδιαίτερο «ντύμα» για την αγαπημένη λιχουδιά μικρών και μεγάλων.
Μία από τις πάμπολλές εκδοχές της διάσημης ρωσικής σαλάτας. Οφείλει το όνομά της στον Βέλγο σεφ Λουσιέν Ολιβιέ ο οποίος την «εφηύρε» όταν διαφέντευε την κουζίνα του περίφημου μοσχοβίτικου εστιατορίου Ερμιτάζ.
Ένας εξαίσιος μεζές για τους λάτρεις της φέτας.
Η Ντίνα Νικολάου φτιάχνει κινέζικο με ευωδιά Μεσογείου... Είσαι;
Πολλές οι εκδοχές της παλιάς ρωσικής συνταγής, εμείς σας δίνουμε μία από αυτές που τα «σπάει». Στην υγεία του κόμη Στρόγγανοφ!