Πεντανόστιμα πιτάκια με τη φάβα που περίσσεψε. Το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και με φασόλια ή φακές αφού πρώτα τα λιώσουμε.
Ραντίζουμε με λίγο χυμό λεμονιού και συνοδεύουμε με αραβικές πίτες.
Ένας «τρυφερός βλαστός» από την Κρήτη με εκλεκτά προϊόντα για το τραπέζι μας.
Λαδερά, θαλασσινά, όσπρια και ό,τι άλλο τραβάει η σαρακοστιανή μας όρεξη, για να μη μας λείψει τίποτα! Ξεκινάμε νηστεία;
Οι φακές φυλάσσονται σε χώρο ξηρό, δροσερό και σκοτεινό. Οι φακές πρέπει να αερίζονται και για αυτό αποφεύγουμε αεροστεγή δοχεία και πλαστικά σακουλάκια. Αν τις κλείσουμε ερμητικά, έχοντας απορροφήσει παραπάνω υγρασία, θα εμφανίσουν το γνωστό...
Οι φακές γίνονται σαλάτογεύμα, γρήγορο, νόστιμο και χορταστικό.