Τα ανοιξιάτικα πιάτα του Μπουλιάνι είναι γεγονός. Ραντεβού στο Κολωνάκι, στο ημιυπόγειο της Σπευσίππου.
Έθνικ γεύσεις με ιδιαίτερη έμφαση στον αμερικανικό Νότο στην οδό Αιόλου.
Ένα παλιό μαγέρικο με ατμόσφαιρα από παλιά ελληνική ταινία.
Μια λαχταριστή ομελέτα να γλείφουμε τα δάχτυλά μας!
Μια σαλάτα με τα τελευταία φασολάκια της εποχής...
Για τη 13η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 2η συνταγή που προκρίθηκε είναι του Δημήτρη Διπλαρίδη.
Σπάνια βρίσκει κανείς ένα τόσο «ολοκληρωμένο» εστιατόριο.
Συνοδεύουμε με φασολάκια βρασμένα al dente και ψωμί της αρεσκείας μας.