Δυο αδέλφια φέρνουν φρέσκο ψάρι στη Νέα Σμύρνη σε απευθείας ανταπόκριση από το Αιγαίο.
Προτάσεις από έξι δυναμικά οινοποιεία του νησιού.
«Και μεις τώρα, μήνα Τρυγητή, λέμε αμήν και πότε να βράσει ο μούστος και να βγουν τα πρώτα φρέσκα κρασιά, να ευφρανθεί η καρδία μας.»
Το πιάτο αυτό είναι από τα διασημότερα της λιβανέζικης κουζίνας καθώς διαθέτει περίοπτη θέση στα τραπέζια τους.
Στο ΤΙΤΑΝΙΑ με Σύκο και Σταφύλι από 15 Σεπτεμβρίου έως 15 Οκτωβρίου.
Ενδιαφέρουσα προσέγγιση στα ζυμαρικά από την Κυπριακή κουζίνα. Οι φρέσκες ραβιόλες σερβίρονται μέσα στο ζωμό που έχουν βράσει.