Σκαρώνουμε στα γρήγορα ένα λαχταριστό λεμονάτο ψαρονέφρι.
Φανταστική ρεβιθάδα με σπανάκι που είναι στην καλύτερή του εποχή.
Σε αυτή την συνταγή ταιριάζουν τόσο τα πικάντικα λουκάνικα Καρπενησίου όσο και τα λουκάνικα με πράσο. Ό, τι και να επιλέξουμε, το αποτέλεσμα θα είναι ένα εξαιρετικό φαγητό ή ένας πεντανόστιμος μεζές για να συνοδεύσουμε την παγωμένη μπύρα μας.
Στα περίπτερα με την Καθημερινή αυτής της Κυριακής 16/3.
Κρατήστε την απλή αλλά θεσπέσια συνταγή και αναζητήστε φρέσκες σκορπίνες. Εν ανάγκη, παραγγείλτε τις από τον ψαρομανάβη σας.