Ψωμιά κάθε λογής, καμωμένα με γνήσιο προζύμι, γίνονται ανάρπαστα καθημερινά στο φούρνο του Ντάνου στη Σύρο.
Μόλις βγει από τον φούρνο, είναι σχεδόν ρευστό και ταιριάζει καταπληκτικά με μία μπάλα παγωτό βανίλια. Αργότερα, μόλις κρυώσει και σταθεροποιηθεί, μοιάζει με ζουμερό, μαλακό μπράουνι. Και στις δύο εκδοχές είναι τέλειο.
Πλούσια τούρτα με μπισκότα και σοκολάτα γάλακτος, που αρέσει ιδιαίτερα στα πιτσιρίκια. Κόψτε μικρά κομμάτια γιατί είναι αρκούντως «χορταστική».
Εκπληκτική σπαγκετάδα φούρνου για το ξεκίνημα της εβδομάδας!
Επιλέγουμε κρητικά κρασιά για να συνοδεύσετε τα πιάτα της ντόπιας -και όχι μόνο- κουζίνας όπως τους αξίζει.
Ο γαστρονόμος Ιανουαρίου κυκλοφορεί την Κυριακή 19/1 με την Καθημερινή.
Ιδανικός για τις κρύες νύχτες του χειμώνα, αρκεί να εξοικειωθείτε με τα μυστικά της σωστής παρασκευής του.