Και στο ποτήρι Μαυροδάφνη, αλλά στην ξηρή γεμάτη αρώματα μπαχαρικών εκδοχή της.
Η πιο νόστιμη τυρόπιτα γίνεται στη στιγμή…
Όταν φτιάχνουμε μπιφτέκια, κεφτέδες ή κεμπάπ, πρέπει να ζυμώνουμε για αρκετά λεπτά τον κιμά με τα υπόλοιπα υλικά που ορίζει η συνταγή. Στόχος μας είναι τα κομματάκια του λίπους να «λιώσουν» και να αφομοιωθούν εντελώς από τον κιμά και το...
Καλοψημένα απ’ έξω, ζουμερά και αφράτα στο εσωτερικό τους. Κεμπάπ διά χειρός Ντίνας Νικολάου.
Γρήγορο και ελαφρύ σαλατοφαγητό, ό,τι πρέπει και για το τάπερ του γραφείου...
Όταν ρίξουμε το ζεστό γάλα στο καβουρδισμένο αλεύρι, αποσύρουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε γρήγορα και έντονα με έναν αυγοδάρτη. Ο αυγοδάρτης βοηθά στο να διαλυθούν τυχόν σβόλοι και οι γρήγορες κινήσεις στο να γίνει το μείγμα λείο και...
Η συμμετοχή της Σοφίας Μουτάφη στον διαγωνισμό «Συνταγές της τελευταίας στιγμής».
Η συμμετοχή του Ευάγγελου Δαρούσου στον διαγωνισμό «Συνταγές της τελευταίας στιγμής».