
O Ομηρος αποκαλούσε το ελαιόλαδο «υγρό χρυσάφι». Στην αρχαία Ελλάδα η ελιά κατείχε σημαντική θέση, τόσο στη διατροφή των πολιτών όσο και στην οικονομία των πόλεων.
Πάσχα δεν σημαίνει απαραίτητα και σούβλισμα... φτιάξτε εξαιρετικό γεμιστό ρολό στο φούρνο του σπιτιού σας και γιορτάστε!
Το τέλειο συνοδευτικό για τα πρώτα τσιπουράκια πριν από το γεύμα!
Εύκολα, ποιοτικά και πάντα σε προσιτές τιμές.
Ο διάσημος Έλληνας Chef Ari Vezené φιλοξένησε στο εστιατόριο του, Vezené, ένα γεύμα-εμπειρία βασισμένο στα γευστικά χαρακτηριστικά του κορυφαίου Blended Scotch Whisky, JOHNNIE WALKER® BLUE LABEL™.
Φτιάχνουμε το κλασικό μοσχαράκι κοκκινιστό αλλά με αρκετό κόκκινο κρασί, πολλά μυρωδικά και χωριάτικα ζυμαρικά όπως μακαρούνες ή στριφτάρια!