Γνωστές συνταγές στην τουρκική, «αυθεντική» εκδοχή τους από μια Τουρκάλα μαγείρισσα.
Εκλεκτές νοστιμιές από την Πόλη και την εγγύς μας ανατολή στο Παλαιό Φάληρο.
Με φαντασία και δηµιουργικότητα, η Χριστίνα Παντελεηµονίτη είναι από τους πρώτους που ξεκίνησαν τις «µικρές επιχειρήσεις» µε επώνυµο ελληνικό προϊόν. Είναι από τους σκαπανείς του χώρου και η συµβολή της είναι σηµαντική.
Γλυκά και ξηρά τα σαµιώτικα κρασιά, έχουν κατακτήσει όλον τον κόσμο, καθώς το 80% της παραγωγής του νησιού εξάγεται.
Οι ψημένοι ξηροί καρποί έχουν ένα ωραίο «καπνιστό» άρωμα και πιο πλούσια γεύση σε σχέση με τους άψητους. Γι’ αυτό και σε πολλές συνταγές για κέικ, γλυκά του κουταλιού, τούρτες, αλλά και σαλάτες, οι σεφ προτείνουν να καβουρδίσουμε τα...