
Απέσπασαν δύο χρυσά μετάλλια στις Vinalies Internationales.
Τηγανητά, γεμιστά, με μυρωδικά, σάλτσα ή με το μελάνι τους, ακόμη και απλώς ψητά παραμένουν από τα πλέον αγαπημένα θαλασσινά είδη, ειδικά στους πιτσιρικάδες.
Σαντορίνη! Γιάννης Τσέλεπος, Έλλη Τεντζεράκη, Θάνος Φακορέλλης. Τρείς οινολόγοι, μια καινούργια Σαντορίνη με φιλοδοξίες να χαράξει μια καινούργια σελίδα στην οινική ιστορία του νησιού. «Ο αμπελώνας της Σαντορίνης είναι πρόκληση για κάθε...
Ο Λευτέρης Λαζάρου επέστρεψε στον Πειραιά και συγκεκριμένα στο Μικρολίμανο. Με τιμές πιο προσγειωμένες και τραπέζια πιο κοντά στη θάλασσα.
Μόλις προσγειώθηκε και ο τελευταίος χαρταετός, άνοιξαν οι πύλες του 15ου Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνων και του 1ου Διαγωνισμού Αποσταγμάτων στη Θεσσαλονίκη. 35 δοκιμαστές απ' όλο τον κόσμο για τρεις ημέρες θα δοκιμάζουν στα «τυφλά» και θα...
«Μετά το ποτό πρόσφεραν στον κάθε καλεσμένο μια χάλκινη κορινθιακή πιατέλα με ψωμί, κότα, πάπια, φασιανό, χήνα και άλλα φαγητά, και, αφού έπαιρνε ό,τι ήθελε ο καθένας από την πιατέλα του, την έδινε στους δούλους που στέκονταν πίσω του.»