Γαστρονομικά και άλλα ενδιαφέροντα για το πεντανόστιμο φρούτο που απειλείται με… εξαφάνιση.
Μοντέρνα ψαροθαλασσινοφαγία σε φόντο «ανεβαστικό» στο Νέο Ψυχικό.
Τέχνη και θεματικά μενού αισθητικής και γευστικής απόλαυσης σε έναν ιδιαίτερο χώρο στο Μεταξουργείο.
Μυρωδικά, τσάγια και μια αγκαλιά παραδοσιακά προϊόντα από όλη την Ελλάδα σε ένα μικρό μαγαζί στην Ηλιούπολη.
Για να προστατεύσουμε τη βάση της τάρτας από την υγρασία του μείγματος της γέμισης, την αλείφουμε με ένα πινελάκι με το ασπράδι 1 αυγού που έχουμε χτυπήσει ελαφρώς (όχι μαρέγκα). Εναλλακτικά, σκορπίζουμε 2 κουτ. σούπας γαλέτα ή αμύγδαλα τριμμένα σε...