Ενα αυθεντικό κορεάτικο στην καρδιά του Λονδίνου, που εναρμονίζεται με τη φιλοσοφία του ευ μοιρά-ζειν.
Πολλά ζαχαροπλαστεία διατείνονται ότι είναι σπεσιαλιτέ τους. Λες και αρκεί να απλώσεις φύλλα στο ταψί και να τα τιγκάρεις με μια τυχαία κρέμα...
Το φιλέτο κοτόπουλου είναι ο βασιλιάς της γρήγορης κουζίνας, μπορεί να συνδυαστεί με πάμπολλα υλικά και να μαγειρευτεί με δεκάδες τρόπους. Συχνά, όμως, και παρά το γεγονός ότι δεν θέλει παρά λίγα λεπτά για να γίνει, καταλήγουμε να μασουλάμε ένα...
Πρωτότυπες σκανδιναβικές γεύσεις από έναν Φινλανδό σεφ στον Κεραμεικό.
Ας «καθαρίσει» η μαύρη ατμόσφαιρα, ας μαζευτούμε οι παρέες και ας γεμίσουν νοστιμιές τα πιάτα μας. Έστω και ρεφενέ. Εμείς βάζουμε το χταπόδι...
Η Νένα έχει κέφια και φτιάχνει στη στιγμή ένα ψαρονέφρι ασυνήθιστο μα και πολύ νόστιμο. Σερβίρει με ένα κουπάκι ρύζι στο πλάι. Είσαι;
... «Δέκα κομμάτια βγάζει η συνταγή; Κι εσύ τι θα φας; Ας κάνω τη διπλή δόση!»