
Δεν φαντάζεσαι πόσο νόστιμα είναι όλα αυτά μαζί μόλις μαγειρευτούν!
Στα μόλις 8 υπνοδωμάτια και στους κοινόχρηστους χώρους του φιλόξενου Hotel du Marc χτυπάει η καρδιά της διάσημης γαλλικής σαμπάνιας.
Η ανάδειξη των προϊόντων μας προϋποθέτει την ανατροπή του κακού ελληνικού στερεοτύπου, που οι ίδιοι δημιουργήσαμε.
Ωριμοι οίνοι δίπλα σε ξεχωριστές λιχουδιές, που θα ετοιμάσουμε εύκολα και γρήγορα.
Τα ήσυχα χειμωνιάτικα βράδια, όταν σπάσει η μεγάλη φούρια του σερβιρίσματος, στο οινικού εστιατόριο της Κηφισιάς «Γεύσεις με Ονομασία Προέλευσης», ο Πάνος Ζουμπούλης ψάχνει στην προσωπική του κάβα. Παλιές χρονιές, ετικέτες που δεν υπάρχουν πια,...
Τα κλισέ επιβάλλουν: κόκκινα κρασιά με το κρέας, λευκά κρασιά με το ψάρι, κόκκινα κρασιά με τα τυριά. Ομως τα κλισέ πρέπει να ανατρέπονται στο όνομα της αναζήτησης νέων γευστικών εμπειριών.
Τα μυστικά του διάσημου επιδόρπιου οίνου από τον Καναδά, για την παραγωγή του οποίου ο τρύγος γίνεται νύχτα, σε θερμοκρασίες κάτω των -8º C.