Σου περίσσεψε ψωμί; Ok, καταρχάς δεν το πετάς. Το κρατάς στο ψυγείο για κάμποσες μέρες και, όταν θες να φτιάξεις μπιφτέκια, κεφτέδες, σουτζουκάκια κ.λπ., το μουλιάζεις και το βάζεις στο μείγμα του κιμά. Το άλλο που μπορείς να κάνεις είναι κρουτόν...
Γλυκοφάγωτο και αρωματικό το ψάρι μας κι έτοιμο μέχρι να πεις... λαβράκι.
Είναι ένα από τα κόλπα που μπορούν να αλλάξουν την εμφάνιση ακόμα και του πιο απλού κέικ, να αναβαθμίσουν τη γεύση ακόμα και του πιο «επίπεδου» γλυκίσματος. Η αρωματική ζάχαρη είναι απλή στην παρασκευή της και διατηρείται για καιρό. Αυτήν...
Τι νόστιμες οι πατάτες με το λαδάκι τους! Κι αν έχουν και το κατιτίς τους, ε, τότε γίνονται... άπαικτες.
Κανονικά γίνεται στο τηγάνι, όμως εμείς σας δίνουμε μία εκδοχή για φούρνο. Η απόλαυση; Ίδια.
Πρωτότυπος και λαχταριστός ο σολομός που φτιάχνει ο Κλεομένης Ζουρνατζής.
Μια ελαφριά σαλάτα για το ξεκίνημα της εβδομάδας.
Εκλεκτή λιχουδιά, εύκολη και πεντανόστιμη, ό,τι πρέπει για τα τραπεζώματα της Πρωτοχρονιάς.