Το κρασί που δημιούργησαν στο Κοκκινοχώρι Καβάλας ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου και ο Βασίλης Τσακτσαρλής αποδεικνύει τις μεγάλες δυνατότητες εξέλιξής του, σε βάθος χρόνου.
Η μεγαλύτερη ελληνική οινοποιία συνεχίζει το όραμα του ιδρυτή της, Ευάγγελου Τσάνταλη, και χαράσσει την πορεία της στο μέλλον, με το βλέμμα στις αγορές του εξωτερικού, όπου οι «επιδόσεις» της είναι πραγματικά εντυπωσιακές.
Η συχνή κατανάλωση σοκολάτας ενδέχεται να μειώνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού στους άνδρες, σύμφωνα με νέα μελέτη.
Μέρος της γαστρονομικής κουλτούρας των Μαροκινών, προσφέρεται σε καλέσματα και πριν από την έναρξη των γευμάτων.