Το πειραιώτικο στέκι με την ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα άνοιξε ξανά.
Μια διαφορετική στραπατσάδα, πλούσια και μερακλίδικη, που σηκώνει μπίρα.
Ο Ανδρέας Λαγός φτιάχνει εύκολα και λαχταριστά κοτοσουβλάκια.
Πιάτα με γαλλικό αξάν σε ένα μικρό, λιτό και φιλόξενο χώρο στο Μεταξουργείο.
Η επιτυχία πολλών φουρνιστών φαγητών και γλυκών εξαρτάται -μεταξύ άλλων- και από το πόσο καλά προθερμασμένος είναι ο φούρνος μας. Έτσι, φροντίζουμε κατά την προετοιμασία του φαγητού ή του γλυκού να ανάβουμε το φούρνο εγκαίρως, έτσι ώστε όταν...
Όταν ψήνουμε πίτες, φροντίζουμε να τις βάλουμε σε μία από τις χαμηλές θέσεις μέσα στον φούρνο, σε κοντινή δηλαδή απόσταση από την κάτω αντίσταση. Αυτό το κάνουμε γιατί έτσι ψήνεται καλύτερα και το κάτω φύλλο της πίτας, το οποίο «κουβαλάει»...