
Και κατά την τρίτη μεταμόρφωσή του, στέκεται στο ύψος του ονόματός του, ποιοτικά και τιμολογιακά, με λόγια ελληνική κουζίνα.
Στον πηγαιμό για τη Βουλιαγμένη, στόχος δεν είναι το ταξίδι αλλά ο προορισμός που επιφυλάσσει γαστρονομικές εκπλήξεις.
Τις φακές τις κάνουμε και σαλάτα. Ιδού μια νοστιμότατη εκδοχή.
Το ντούο νέων σεφ, Γεωργιάννα Χειλαδάκη και Νίκος Ρούσσος, μεταφέρει μια αύρα Μανχάταν στο στήσιμο, στην αισθητική και στο σέρβις.
Ταβερνάκι με καλό φαγητό, φρεσκοκομμένες πατάτες και καλό τηγάνι. Πολύ καλή η καπνιστή μπριζόλα.
Μετά τη δουλειά ή σε μια casual έξοδο τρώμε τάπας και πίνουμε σανγκρία στα Εξάρχεια.
Η αθηναϊκή εκδοχή του κλασικού σιφνέικου εστιατορίου, που φημίζεται για τις σπαγγετάδες του και προσαρμόζει το μενού του στις προμήθειες της ημέρας.