Όσοι είστε εξοικειωμένοι με την αγγλική, ιδού ένα βιβλίο με φρέσκες ιδέες και ωραίες φωτογραφίες.
Γαστρονομικά και άλλα ενδιαφέροντα για το πεντανόστιμο φρούτο που απειλείται με… εξαφάνιση.
Η ανταποκρίτριά μας στο φεστιβάλ γαστρονομίας της Χαλκιδικής δοκιμάζει και μας στέλνει τις εντυπώσεις της.
Τις ξεπλένουμε κάτω από τρεχούμενο νερό και τις σκουπίζουμε με πετσέτα ή απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Δεν αφαιρούμε το κοτσάνι από πριν ούτε τις κόβουμε, γιατί θα μπει νερό στο εσωτερικό τους και θα χάσουν το άρωμά τους.
Βγήκαμε βόλτα στην αγορά και εξοπλιστήκαμε με χρήσιμα εργαλεία για το κόψιμο των φρούτων.
Το µαντολίνο είναι ειδικό εργαλείο που κόβει λαχανικά και φρούτα σε ισόπαχες φέτες. Πολλά µαντολίνα έχουν και ρυθµιστή πάχους για να κόψουµε όσο πιο λεπτές φέτες θέλουµε, ενώ κάποια διαθέτουν και ανταλλακτικά που κόβουν σε διάφορα...