Ένα διαφορετικό «πρασόρυζο» με τραχανά αντί για ρύζι προτείνει η Ντίνα Νικολάου.
Μερακλίδικο φαγοπότι ετοιμάζουμε αυτό το σαββατοκύριακο. Θα πάρει φωτιά το τηγάνι!
Η έξτρα δυνατή φωτιά που πετυχαίνουν οι επαγγελματικοί φούρνοι των σεφ, είναι το μυστικό για ρόδινα, υπέροχα καραμελωμένα ψητά λαχανικά. Για να το πετύχουμε αυτό: Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στην υψηλότερη που διαθέτει η συσκευή. Μετά,...
Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.
Στρώσε το τραπέζι, σε μισή ώρα τρώμε!
Πολλές οι εκδοχές της παλιάς ρωσικής συνταγής, εμείς σας δίνουμε μία από αυτές που τα «σπάει». Στην υγεία του κόμη Στρόγγανοφ!