Ο διάσημος σεφ Μάικλ Ψιλάκης ετοιμάζει ελληνικά φαγητά για τους επίσημους προσκεκλημένους.
Η αυξανόμενη ζήτηση του αβοκάντο έχει οδηγήσει σε παγκόσμια μείωση των αποθεμάτων του εκλεκτού φρούτου, υποστηρίζει σε άρθρο της η βρετανική εφημερίδα Independent.
Επιλεγμένα, γαστρονομικά προϊόντα της Ελλάδας, με έμφαση στη Κρήτη και τη Μεσσηνία, τις ιδιαίτερες πατρίδες των εμπνευστών της Arteat.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της συγκέντρωσης στον κλάδο του οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων.
Ο σεφ Θεοφάνης Στάθης είναι περήφανος με τα πιάτα του, που θα σερβιριστούν απόψε το βράδυ στο Karavi.