Στο πλαίσιο του μήνα γαλλικής γαστρονομίας 4 τυχερά ζευγάρια θα δειπνήσουν δωρεάν σε καλά αθηναϊκά εστιατόρια.
Ο καλλιτέχνης Leif Podhajsky δημιουργεί με το ξεχωριστό στυλ του μία νέα συλλεκτική φιάλη για το Ballantine’s, αναδεικνύοντας την ομορφιά της Σκωτίας και τη μοναδική διαδικασία παρασκευής του διάσημου whisky.
Για 4 ημέρες, 4 διαφορετικά εστιατόρια θα σερβίρουν tapas και ισπανικά κρασιά. Η καμπάνια προώθησης της ισπανικής κουζίνας διοργανώνεται από την Πρεσβεία της Ισπανίας στην Αθήνα σε συνεργασία με το Ισπανικό Ινστιτούτο Εξαγωγών και Επενδύσεων.
Μέχρι το τέλος του 2015 πρόκειται να δημιουργηθεί Κέντρο Εφαρμοσμένης Ερευνας για τη Μαστίχα, με στόχο να αποτελέσει τη γέφυρα ανάμεσα στην ακαδημαϊκή κοινότητα και τις επιχειρήσεις.
Γιορτάζει το λονδρέζικο τζιν το Βeefeater, που εξακολουθεί να παράγεται στην στην «καρδιά» της πόλης. Εμπνέεται από την πλούσια μουσική κληρονομιά της πόλης και παρουσιάζει τη νέα συλλεκτική απίθανη φιάλη: Beefeater London Sounds! Μια φιάλη που ενώνει δύο από...