Γίνεται ένα φαγητό να είναι πεντανόστιμο και light; Την απάντηση δίνει η συνταγή της Νένας Ισμυρνόγλου...
Τις βάζουμε σε ένα μπολ με ζεστό ή χλιαρό νερό και τις αφήνουμε μέχρι να μαλακώσουν. Αυτό μπορεί να πάρει από είκοσι λεπτά μέχρι λίγες ώρες, ανάλογα με το βαθμό αφυδάτωσης και το πόσο «παλιές» είναι. Εναλλακτικά, παίρνουμε λιαστές ντομάτες...
Από εναρκτήριο ορεκτικό ενός μενού μέχρι σάλτσα για ρύζι ή ζυμαρικά.
Για την 11η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 1η συνταγή που προκρίθηκε είναι του Ανδρέα Βγενόπουλου.