Με τα λόγια της σεφ: «Τα γεμιστά είναι το αγαπημένο μου καλοκαιρινό φαγητό. Απλό, μεγαλειώδες, ελληνικό. Μου αρέσουν να είναι χυλωμένα, αλλά όχι παραγινωμένα. Γι’ αυτό αποφάσισα να τα κάνω ριζότο, με “ελεγχόμενο” χύλωμα».
Το φαγητό αυτό έχει τον μπελά της ευρέσεως γερών κολοκυθανθών και του καθαρισμού τους ωστόσο το αποτέλεσμα μας αποζημειώνει και με το παραπάνω.
Το αβοκάντο γίνεται το τέλειο «σερβίτσιο» για την καβουροσαλάτα μας.
Mια εξωτική νότα στο καθημερινό μας τραπέζι με μια γρήγορη και εύκολη συνταγή που θα αγαπήσουν όλοι.
Το αγαπημένο όλων θαλασσινό σε μια απολαυστική, εξωτική συνταγή.
Πολλοί ισχυρίζονται ότι τα ρύζια, τα όσπρια και τα ζυµαρικά διατηρούνται καλύτερα αν τα βγάλουµε από την πλαστική συσκευασία τους και τα µεταφέρουµε σε άλλους περιέκτες, κυρίως σε γυάλινα βάζα µε καπάκι. Είναι αλήθεια ότι το γυαλί είναι το...
Δίνουμε φρεσκάδα και τόνο πικάντικο στο θεσσαλικό και κυκλαδίτικο πιλάφι, προσθέτοντας ωμό λάδι και ψιλοκομμένα, φρέσκα μυρωδικά στο τέλος.