Με την ίδρυση της Εναλλακτικής Κοινότητας «Πελίτι» ο Παναγιώτης Σαϊνατούδης έχει καταφέρει να διασώσει τους σπόρους 2000 ντόπιων ποικιλιών τους οποίους διανέμει δωρεάν σε καλλιεργητές και ενδιαφερομένους.
Το πολύ νόστιμο λαχανικό μάς συστήνεται, μέσα από την ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων και του ΒΙΟΑΓΡΟΥ.
Στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς, ένα διαφορετικό γαστρονομικό φεστιβάλ ανοίγει τις πύλες του σε λίγες μέρες.
Ο πληρέστερος οδηγός για σουβλιστά κρεατικά που φτιάχτηκε ποτέ. «Όλα στη σούβλα», αυτή την Κυριακή δωρεάν με την Καθημερινή.
Ο φούρνος Βενέτη κλείνει τα 65 του χρόνια και το γιορτάζει με μια μείωση τιμών αντίδοτο στην κρίση.
Το ερχόμενο Σάββατο 13 Απριλίου, ο σεφ Ανδρέας Λαγός μαγειρεύει με Ελληνικά όσπρια, στο Παντοπωλείο της Μεσογειακής Διατροφής.
Οι «Νόστιμες Μαγειρικές Εντός» γράφτηκαν συλλογικά από περίπου 100 διαφορετικά άτομα, έγκλειστους στις αντρικές και γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού και στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών, με συντονιστή τον Ηλία Μαμαλάκη.