
Με επίκεντρο την αφρόκρεμα των ερυθρών κρασιών της Ελλάδας και διεθνής οινικές παρεμβολές μεγατόνων, αυτή η γευσιγνωσία θέτει τον πήχη ψηλά.
Με επίκεντρο την αφρόκρεμα των ερυθρών κρασιών της Ελλάδας και διεθνής οινικές παρεμβολές μεγατόνων, αυτή η γευσιγνωσία θέτει τον πήχη ψηλά.
Η ελληνική απάντηση στα ξενόφερτα μπλε τυριά είναι προϊόν ΠΟΠ και φτιάχνεται σε μικρά τυροκομεία των Κυκλάδων. Και είναι ένας πρώτης τάξεως μεζές για μερακλήδες.