Τα μανιτάρια σε μιλφέιγ, σε ένα από τα πιο ντελικάτα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης.
Με φιλανθρωπικές και άλλες δράσεις και με γευσιγνωσία του κρασιού «Η Γοργόνα», του δήμου Θεσσαλονίκης
Από τη Μακεδονία έως τη Μάνη και την Κρήτη και από την Ηπειρο έως τα νησιά του Αιγαίου, ολόκληρη η Ελλάδα είναι γεμάτη αγριόχορτα, που εκατοντάδες χρόνια έτρεφαν τους ανθρώπους της υπαίθρου.
Ο Δον Ροζάριο, εκ Σικελίας, είχε δημιουργήσει εκεί μια φωλιά για τους καλοφαγάδες.
Μια κινέζική πόλη 18 εκατομμυρίων κατοίκων γεύτηκε μυρωδάτους ντοματοκεφτέδες και σιροπιαστό μπακλαβά.
Τι δοκιμάσαμε σε τέσσερα μπαρ στο κέντρο της Αθήνας.
Νέος πολυχώρος για εκδηλώσεις, cocktail parties, μαθήματα μαγειρικής, business & private events.