Δοκιμάσαμε και επιλέξαμε τα νοστιμότερα και πλέον ποιοτικά, από το Μαρούσι έως τον Πειραιά και από το Ιλιον έως τη Βούλα.
Η ομορφιά του Ιταλικού φαγητού έγκειται στην γαστρονομική ποικιλομορφία του. Με την Καθημερινή αυτής της Κυριακής!
Ενδιαφέρουσα προσέγγιση στα ζυμαρικά από την Κυπριακή κουζίνα. Οι φρέσκες ραβιόλες σερβίρονται μέσα στο ζωμό που έχουν βράσει.
Τραγανό ψωμάκι και ζεστό τυράκι είναι ο καλύτερος συνδυασμός για το κρασάκι μας.
Πανεύκολο γεύμα, έτοιμο σε μισή ώρα, με τα πλούσια αρώματα της ελληνικής γαστρονομίας.
«Ταξιδιωτική εμπειρία χωρίς γαστρονομία είναι μισή εμπειρία και αυτό είναι μέγεθος οικονομικό, άρα εθνικό.»
Στο σκίτσο: νόμισμα της αρχαίας Κυρήνης, που απεικονίζει βλαστό και σπόρο σίλφιου.