Λίγο χρονοβόροι οι σιφναίικοι ρεβιθοκεφτέδες, αλλά τόσο νόστιμοι, που αξίζουν την αναμονή.
Εντυπωσιακό, πρωτότυπο και πεντανόστιμο το φαγητό που ετοιμάζει αυτό το Σαββατοκύριακο η Ντίνα Νικολάου.
Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να φτιάξετε αυτό το φαγητό σε ρηχή κατσαρόλα, σε χαμηλή φωτιά. Εγώ θεωρώ τον φούρνο πιο βολικό το καλοκαίρι.
Αδιανόητος εκ πρώτης όψεως, ο συνδυασμός του «εθνικού κρασιού» μας με τις δημοφιλείς γεύσεις της γιαπωνέζικης κουζίνας, μας εξέπληξε ευχάριστα.
Ψητά, μαγειρευτά και λαδερά, όλα καμωμένα με παραδοσιακό μεράκι και εκλεκτές πρώτες ύλες. Όπως το εξαίσιο ελαιόλαδο της περιοχής.
Η σπιτική πίτσα δεν είναι χρονοβόρα υπόθεση! Νόστιμη, ελαφρώς πικάντικη, με αραβική πίτα και έτοιμη σε μόλις 10 λεπτά.
Ένα μοντέρνο παραθαλάσσιο εστιατόριο στην Πάτμο προσφέρει ένα γευστικό ταξίδι στην Ελλάδα, με όχημα την ευρεία ποικιλία των παραδοσιακών προϊόντων που χρησιμοποιεί.