
Για το σπίτι o σεφ, μας δίνει την εκδοχή με έτοιμο φύλλο και ψήσιμο σε αντικολλητικό τηγάνι.
O εναλλακτικός κεφτές. Μπορείτε να τους συνοδέψετε με τηγανητές πατάτες όπως προτείνει ο «Γ» Οκτωβρίου που κυκλοφορεί και στα περίπτερα!
Ιντριγκαδόρικη σαλάτα συνδυάζει τη ρόκα με πορτοκάλι και αχλάδι.
Οι σουβλίτσες μοιάζουν με σουτζουκάκια, ελαφρώς πιο μακρόστενα, και ψήνονται σε ταψί με ρύζι.
Δύο wine bars μπήκαν το 2012 δυναμικά στο αθηναϊκό σκηνικό. Δημιουργοί τους δύο γυναίκες: η Φωτεινή Παντζιά στο By the glass και η Μαντλέν Λουράντου στο Heteroclito. Κοινό τους σημείο το πάθος για το καλό κρασί.
Πιάτο ημέρας που είναι έτοιμο στο άψε - σβήσε. Στα συν του η σάλτσα που μένει για να βουτήξουμε το ψωμί μας!
Σε 30' τρώμε... ψάρι στο φούρνο με μυρωδικά και ντομάτα.
Σάλτσα από καραμέλα ξιδιού (καλά διαβάσατε) που όμοιά της δεν έχετε δοκιμάσει. Στον «Γ» Οκτωβρίου θα βρείτε ολόκληρο το γιορτινό μενού από τον Χριστόφορο Πέσκια.