Ταντούρι, τίκα μάσαλα, ναάν και μπόλιγουντ μουσική στο κέντρο της Αθήνας.
Εκλεκτές ράτσες ζώων, περίτεχνες κοπές, αργό σίτεμα. Οχι, δεν είμαστε στο εξωτερικό, αλλά στο κρεοπωλείο της Φάρμας Μπράλου στη Νέα Ερυθραία.
Εμένα μου αρέσει να μαγειρεύω και να μου μαγειρεύουν, να αισθάνομαι ότι η βάσανος της αγάπης πέρασε από μαχαίρια ακονισμένα και κατσαρόλες που αχνίζουν.
Σπέσιαλ οσομπόυκο για τον χειμώνα συνοδεία επίσημου πιλαφιού.
Ενα από τα θρυλικά εστιατόρια της Θεσσαλονίκης, από τα ελάχιστα που επιβίωσαν, είναι το Chlochard. Eξαιρετική κουζίνα, απίστευτη λίστα κρασιών, φιλικό και ευγενικό περιβάλλον και σέρβις.
Κοτόπουλο γεμιστό με χόρτα εποχής. Το φανταζόσουν;