Ψάρια και λίγα αλλά καλά ορεκτικά σε μια ταβέρνα στην Αρτέμιδα που μετρά 54 χρόνια ζωής.
Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το τόσο απλό αλλά και τόσο νόστιμο πιάτο;
Η συμμετοχή της Δήμητρας Μιχαλέλη στον διαγωνισμό «Συνταγές της τελευταίας στιγμής».
Μεζέδες περιωπής σε μια δροσερή αυλή στα Γλυκά Νερά.
Ο συγγραφέας και food writer ετοιμάζει ένα μενού με γεύσεις και αρώματα από την ιδιαίτερη πατρίδα του.
Στο ψυγείο, μια αξιοζήλευτη ποικιλία τυριών από κάθε γωνιά της Ελλάδας και στα ράφια επιλεγμένα εκλεκτά προϊόντα και λιχουδιές.