1ος τρόπος: Μόνο με αλεύρι Το αλεύρωμα είναι ο πιο απλός τρόπος παναρίσματος. Δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα γύρω από υλικά που περιέχουν πολύ νερό στη σάρκα τους και βοηθάει να μην καούν, αλλά να γίνουν τραγανά. Απαραίτητη προϋπόθεση...
Που αλλού η κουζίνα είναι εξίσου μεγάλη με τη σάλα?
Εδώ θα βρείτε τη συνταγή.
Το μυστικό της περίφημης νησιωτικής συνταγής είναι το σιγανό ψήσιμο.
Ποιος θα το περίμενε η συνταγή να είναι έτοιμη σε 30΄.
Οταν ο Rick Stein δοκίμασε βουβαλίσιο σουτζουκάκι