Το δοκίμασα για πρώτη φορά στο διαγωνισμό κοκτέιλ της Pernod Ricard στην Αθήνα και μου έκλεψε την καρδιά! Παλαιωμένο τζίν! Η κλασσική συνταγή του γνωστού και αγαπητού λονδρέζικου Beefeater dry gin με άλλη οπτική. Χειροποίητη παραγωγή, μικρές ποσότητες,...
Σε εκατομμύρια μικρά βαζάκια ακουμπά η ελπίδα χιλιάδων παραγωγών.
Η Κυριακή Βασσάλου κάνει το γύρο του κόσμου και γράφει για τα επτά ζαχαροπλαστεία του Παρισιού, των οποίων το κατώφλι πρέπει οπωσδήποτε να περάσετε.
Είναι επιβαρυμένο από λιπάσματα και φυτοφάρμακα; Τι να προσέχουμε όταν το αγοράζουμε, πώς το συντηρούμε, τι προσφέρει στον οργανισμό μας;
Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι με τα αγαπημένα γλυκίσματα μπορεί τελικά να μας ανεβάσει την πίεση...