Τι πιο λαχταριστό και πιο ελληνικό από ένα τηγανητό κεφτεδάκι;
Μια κλασική γαλλική τεχνική αποκτά ελληνική ιθαγένεια.
Εύκολο αλλά πεντανόστιμο πιάτο που θα ικανοποιήσει τα γούστα όλων των αγαπημένων μας.
Εκπληκτικής νοστιμιάς μεζές, ιδανικός για ορεκτικό και πρώτο πιάτο.
Δε νοείται street food δίχως τορτίγια!
Ο Λευτέρης Λαζάρου επέστρεψε στον Πειραιά και συγκεκριμένα στο Μικρολίμανο. Με τιμές πιο προσγειωμένες και τραπέζια πιο κοντά στη θάλασσα.
Οι νικήτριες συνταγές του μεγάλου διαγωνισμού, του Γαστρονόμου και της Fissler, «Ξαναμαγειρέψτε την Παράδοση».