Εξωτικές γεύσεις από τη Ναμπέλ της Τυνησίας.
Ιδιαίτερη σκορδαλιά που περιέχει και ψωμί, και πατάτα, και αμύγδαλο, ενώ νοστιμίζει με την προσθήκη κάππαρης και λιαστής ντομάτας.
Η πικάντικη σάλτσα μουστάρδας ταιριάζει απόλυτα με την γεύση του φρέσκου κολιού.
Πράσινη σαλάτα εποχής με μπόλικο δυόσμο για περισσότερο άρωμα.
Με τα λόγια της σεφ: «Τα γεμιστά είναι το αγαπημένο μου καλοκαιρινό φαγητό. Απλό, μεγαλειώδες, ελληνικό. Μου αρέσουν να είναι χυλωμένα, αλλά όχι παραγινωμένα. Γι’ αυτό αποφάσισα να τα κάνω ριζότο, με “ελεγχόμενο” χύλωμα».
Μπορείτε να συνοδέψετε το «εξοχικό» κοτόπουλο με ένα δροσερό φρουτώδες και αρωματικό merlot.
Απόλυτα καλοκαιρινή σαλάτα με νότες δροσιάς.
Αν προτιμάμε τα λαδερά χωρίς σάλτσα, μόνο με το λάδι τους ελαφρώς κοκκινισμένο από τα ολόκληρα κομμάτια ντομάτας, τότε θα παραλείψουμε τις τριμμένες ντομάτες.