Καλύτερη χορτόπιτα δίχως φύλλο, δεν έχεις ξαναφάει.
Σνακάκι με προσούτο και σπανάκι που κάνει για κυρίως γεύμα...
«Εμπειρα» μπέργκερ και άλλες street food λιχουδιές σε ένα «καθιστό» εστιατόριο στη Ν. Ερυθραία.
Μπορούμε είτε να βράσουμε κοτόπουλο, όπως προτείνουμε στη συνταγή, είτε να αξιοποιήσουμε το ψητό ή βραστό κοτόπουλο που μας έμεινε από την προηγούμενη μέρα.
Εξωτικό φαγητό θα βγάλει η κατσαρόλα αυτό το Σάββατο, εύκολο όμως για να μην χάσουμε κι όλη μας τη μέρα.
Κήπος, μεζεδοπωλείο, ρεμπέτικα, ρώτα, μάθε, κολύμπησε στον «Ποταμό». Η καλντέρα μπορεί να περιμένει.