«Μετά το ποτό πρόσφεραν στον κάθε καλεσμένο μια χάλκινη κορινθιακή πιατέλα με ψωμί, κότα, πάπια, φασιανό, χήνα και άλλα φαγητά, και, αφού έπαιρνε ό,τι ήθελε ο καθένας από την πιατέλα του, την έδινε στους δούλους που στέκονταν πίσω του.»
Με την υπογραφή του «άρχοντα της απόσταξης» Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου.
Με τον φυσικό πλούτο της, τη μακραίωνη παράδοσή της και τη σημαντική οινοπαραγωγή της, η χώρα της Λατινικής Αμερικής είναι προορισμός-πρόκληση για κάθε ταξιδιώτη με απαιτήσεις...
Λευτέρης Κανδύλης! Ανακηρύχθηκε χθες ως ο καλύτερος Έλληνας οινοχόος του 2015 και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό στην Αυστρία το 2017. Κι από εκεί ο δρόμος είναι ανοιχτός για την επόμενη Παγκόσμια αναμέτρηση. Ο Λευτέρης...